ΕΣΠΑ ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

Parisian Nudes – Mάθε τα πάντα για την top τάση στο χρώμα μαλλιών!

Η L’Oreal Professionnel μας παρουσιάζει το Parisian Hair με Look που μπορούν να σε ταξιδέψουν στη πόλη του φωτός το Παρίσι. Οι νέες τεχνικές #colormefrench θα σου χαρίσουν ένα ξεχωριστό χρώμα μαλλιών, φυσικό, ανεπιτήδευτο και sexy!

Τι είναι το Parisian Hair Look; Είναι chic & sexy μαλλιά που δείχνουν φυσικά σαν να μην τα έχεις βάψει ποτέ! Τα Parisian Nudes είναι μια κορυφαία τάση στο χρώμα μαλλιών για το 2018!

Με την νέα επαγγελματική τεχνική χρώματος #ColorMeFrench μπορείς να αποκτήσεις αυτό το υπέροχο nude look. Είναι μια τεχνική που βασίζεται στον συνδυασμό δυο αποχρώσεων με τελικό αποτέλεσμα ένα look που μοιάζει φυσικό, πολυεπίπεδο και chic.

Alexa Chung from London

Η Alexa Chung, το αγαπημένο IT-girl από το Λονδίνο, μας αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται να είσαι από το Παρίσι για να έχεις ένα μοναδικό Parisian look ακόμη και στα μαλλιά σου. Εκλεπτυσμένο και ανεπιτήδευτό, το Παριζιάνικο nude της Alexas δεν μπορεί παρά να μας εντυπωσιάσει!

Backstage LargePortrait ParisianNudes

Syana from Paris

Από την Γαλλία, το Μπενίν & την Ιταλία. Για εκείνη, το Parisian χρώμα στα μαλλιά είναι απλό, μοιάζει φυσικό αλλά είναι chic. Με τα Parisian Nudes, μπορείς να έχεις ένα χρώμα στα μαλλιά σου που μοιάζει φυσικό και σου ταιριάζει απόλυτα! Ένα μοναδικό αποτέλεσμα από τον Denis do Amaral και την INOA.

QuoteBlock Portrait ParisianNudes 1

Lola: Το κορίτσι της διπλανής πόρτας

Είναι το μελαχρινό κορίτσι από το Παρίσι. Ο κομμωτής της περιγράφει το χρώμα της ώς εκλεπτυσμένο και chic. Ένα μοναδικό αποτέλεσμα από τον My Sacha και τη Majirel.

QuoteBlock Portrait ParisianNudes 3

Το Ξανθό της Michaela

Από τη Σουηδία & τη Γαλλία. Εκείνη θεωρεί ότι το Parisian look στο χρώμα των μαλλιών είναι φυσικό και nude. Το μυστικό υποστηρίζει γι’ αυτό το χρώμα είναι να φαίνεται χωρίς όμως να “φωνάζει”. Ένα μοναδικό αποτέλεσμα από τον Pauline from Coiffirst Saint-Germain και τη Dialight.

QuoteBlock Portrait ParisianNudes 4

Samar Seraqui de Buttafoco

Lebanese. Στα μάτια της, τα κορίτσια από το Παρίσι έχουν ένα ανεπιτήδευτο και αισθησιακό look. Για τα μαλλιά της, επιλέγει ένα βαθύ καστανό με πολλή λάμψη. Ένα μοναδικό αποτέλεσμα από την Delphine Courteille και τη Diarichesse.

QuoteBlock Portrait ParisianNudes 2
Μετάβαση στο περιεχόμενο