ΕΣΠΑ ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

About us

Hello from
Harris
Βρισκόμαστε στην οδό Βασ.Βασιλείου 5, στις Σέρρες. Εδώ προσφέρουμε μια μεγάλη επιλογή από τα διαθέσιμα προϊόντα που θα βρείτε στο www.hairclubharris.com ενώ η εξιδεικευμένη ομάδα μας σας περιμένει για να λύσει απορίες σας, που αφορούν στην ομορφιά και την υγεία των μαλλιών σου καθώς και να σας προσφέρει ιδέες και λύσεις για να δώσετε περισσότερο στυλ στην εμφάνισή σας.
Η παρέα του Hair Club Ηarris διαρκώς μεγαλώνει και μπορείτε κι εσείς να γίνεις μέρος της. Ακολουθήστε μας σε facebook, pinterest, Instagram. Έτσι μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας μαζί μας και να απαντάμε σε όποια απορία σας.
harris aboutus
harris sign
Αν θέλετε να συνεργαστείτε με το κομμωτήριό μας, μη διστάσετε να στείλετε το βιογραφικό σας στο email info@hairclubharris.com.

Styling Your World!
Ο Χάρης Μιτηλυνός γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά μέχρι και σήμερα. Η αγάπη του για την κομμωτική τέχνη φάνηκε από πολύ νωρίς και σε ηλικία 17 χρονών ξεκίνησε τις σπουδές του σε Ιδιωτική Σχολής Κομμωτικής των Σερρών.

Το κομμωτήριο Hair Club Harris, εγκαινιάστηκε το 2003 και σήμερα βρίσκεται στην οδό Βασ.Βασιλείου 5, στις Σέρρες.

Το βιογραφικό του περιλαμβάνει βραβεία και πιστοποιήσεις από διαγωνισμούς κομμωτικής και εκπαίδευση απο κορυφαίους hairstylists από όλο τον κόσμο.

Το 2000 λαμβάνει μέρος σε Πανελλήνιο Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης και κατακτά την 9η θέση ενώ το 2001 κερδίζει την 6η θέση στο Βαλκανικό Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης.

Το 2005, παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα, ολοκληρώνει τη φοίτησή του στη σχολή «Business School» της L’Oreal Professionel.

Εκπαιδεύεται σε Διεθνείς Ευρωπαϊκές Σχολές, όπως η Lisap Rome 2004, Fashion World Collection Milan 2005, Liunqeras Spain 2006, Fashion World Firenze 2007, Icono Berlin 2010, Bi Academy Amsterdam 2010, Tony & Guy London Fahion Week 2011 κ.α. και παρακολουθεί αναρίθμητα σεμινάρια από τη L’Oreal και την Kerastase στην Ελλάδα.

Όλη αυτή η έντονη δραστηριότητα τον γέμισε με γνώση και εμπειρία για τα μυστικά της περιποίησης των μαλλιών καλύπτοντας με επιτυχία και τα πιο απαιτητικά γούστα. Έχει συνεργαστεί με την Μαρία Φαραντούρη, Πέγκυ Ζήνα, Γιώργο Τσαλίκη, Κάρμεν Ρούγκερη και άλλους καλλιτέχνες.

Το μυστικό της επιτυχίας του Hair Club Harris οφείλεται στον αυστηρό επαγγελματισμό, την επαγγελματική κατάρτιση, την τεχνογνωσία και την πλούσια εμπειρία του ίδιου και της ομάδας του.

Η ομάδα του Hair Club Harris εργάζεται μεθοδικά και είναι σε θέση να δημιουργήσει νέα χρώματα, κουρέματα, hairstyling και χτενίσματα, που επιβάλλει η μόδα με τεχνικές που διατηρούν την υγεία, την ομορφιά και τη λάμψη των μαλλιών, χαρίζοντας υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα.
Our latest
News
Μετάβαση στο περιεχόμενο