ΕΣΠΑ ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

Fusio Dose: Η εξατομικευμένη τελετουργία περιποίησης μαλλιών

Το Fusio-Dose της Kérastase είναι μια τελετουργία περιποίησης στο κομμωτήριο. Να γιατί αξίζει να δοκιμάσετε το Fusio-Dose.

1. Τι είναι το Fusio-Dose;

Το Fusio-Dose είναι μια υπηρεσία της Kérastase, διαθέσιμη μόνο στα κομμωτήρια. Πρόκειται για μια τεχνολογία υγρής περιποίησης, για άμεση μεταμόρφωση των μαλλιών.

Αποτελούμενο από έναν ειδικά επιλεγμένο συνδυασμό ενός Concentré και ενός Booster, είναι η απόλυτη γρήγορη λύση για κάθε ανάγκη κάθε τύπου μαλλιών.

2. Ποια η διαφορά ανάμεσα στο Booster και στο Concentré;

Το Concentré αντιμετωπίζει την κύρια ανάγκη των μαλλιών, την οποία προσδιορίζει ο κομμωτής κατά τη διάρκεια της διάγνωσης. Το Booster αντιμετωπίζει τη συμπληρωματική ανάγκη που εσείς θέλετε να στοχεύσετε, όπως είναι η λάμψη, η θρέψη, η επανόρθωση, κλπ.

3. Πόσοι διαφορετικοί συνδυασμοί μπορούν να γίνουν με το Fusio-Dose;

Το Fusio-Dose είναι μια εξατομικευμένη τελετουργία μαλλιών. Με 6 Concentré και 5 Booster, δίνει τη δυνατότητα μέχρι και για 30 διαφορετικούς συνδυασμούς, επιτρέποντάς σας να στοχεύσετε ταυτόχρονα δύο συγκεκριμένες ανάγκες των μαλλιών σας.

4. Σε ποιον απευθύνεται αυτή η εξατομικευμένη τελετουργία;

Ακόμα κι αν τα φροντίζουμε ανελλιπώς, μερικές φορές τα μαλλιά μας χρειάζονται ένα boost. Το στρες, το styling, και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες μπορεί να αποδυναμώσουν σταδιακά τα μαλλιά μας, προκαλώντας ξηρότητα και θαμπάδα και κάνοντάς τα συμπεριφέρονται αλλόκοτα και… ατίθασα. Αυτή η τελετουργία θα μεταμορφώσει αμέσως τα μαλλιά σας, αποκαλύπτοντας την πιο όμορφη εκδοχή τους.

5. Πώς λειτουργεί;

Πριν ξεκινήσετε την υπηρεσία, ο κομμωτής σας θα κάνει διάγνωση στα μαλλιά σας. Ανάλογα με το τι χρειάζονται περισσότερο τα μαλλιά σας, θα επιλέξει ένα [Concentré] και ένα [Booster], τα οποία έπειτα θα αναμείξει και θα εφαρμόσει στα μαλλιά σας, στον λουτήρα. Μέσα σε 5 λεπτά, η δική σας, εξατομικευμένη τελετουργία περιποίησης θα έχει ολοκληρωθεί, αφήνοντάς σας να απολαμβάνετε τα πλούσια, γεμάτα ζωντάνια μαλλιά σας καθημερινά!

6. Το Fusio-Dose είναι το ίδιο με μια μάσκα μαλλιών;

Χρησιμοποιείται αντί για το fondant ή τη μάσκα στο κομμωτήριο, αλλά δεν είναι το ίδιο. Τα μόρια του Fusio-Dose είναι μέχρι και 100 φορές μικρότερα από ό,τι στα συνήθη προϊόντα περιποίησης, ενώ η δράση τους ενισχύεται με ενεργά συστατικά από την περιποίηση της επιδερμίδας.

7. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Fusio-Dose στο σπίτι;

Όχι, αυτή η υπηρεσία της Kérastase είναι διαθέσιμη μόνο στα κομμωτήρια. Επειδή το Fusio-Dose εξατομικεύεται ανάλογα με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες, είναι απαραίτητο να αξιολογήσει πρώτα τα μαλλιά σας ένας επαγγελματίας, ο οποίος και θα επιλέξει τον ιδανικό συνδυασμό για εσάς. 

8. Πώς θα ξέρω ποιος συνδυασμός Fusio-Dose είναι ιδανικός για εμένα;

Ο κομμωτής σας θα κάνει μια πλήρη επαγγελματική διάγνωση των μαλλιών σας, ώστε να εντοπίσει την κύρια ανάγκη τους και να επιλέξει το σωστό Concentré. Στη συνέχεια, θα συζητήσετε μαζί τους στόχους σας για τα μαλλιά σας, ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο Booster.

9. Κάθε πότε μπορώ να κάνω μια υπηρεσία Fusio-Dose;

Σε κάθε σας επίσκεψη στο κομμωτήριο! Αφού κάνει διάγνωση στα μαλλιά σας, ο κομμωτής σας θα επιλέξει και θα αναμείξει επιτόπου μια εξατομικευμένη σύνθεση που θα στοχεύει τις ανάγκες των δικών σας μαλλιών με τα κατάλληλα ενεργά συστατικά. Από εκεί και πέρα, ο κομμωτής σας θα προτείνει και θα προσαρμόζει τη σύνθεση σε κάθε σας επίσκεψη, ανάλογα με το πώς θα εξελίσσονται οι ανάγκες των μαλλιών σας.

10. Τι αποτελέσματα έχει το Fusio-Dose στα μαλλιά;

Το Fusio-Dose μεταμορφώνει τα μαλλιά μέσα σε λιγότερο από 5 λεπτά, χάρη σε μια εξατομικευμένη σύνθεση που αντιμετωπίζει 2 ανάγκες των μαλλιών με 1 εφαρμογή! 

Μετάβαση στο περιεχόμενο