ΕΣΠΑ ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

4 νέα χτενίσματα με πλεξούδες

Ψάχνεις έμπνευση για τις πλεξίδες σου; Διαφοροποίησε δημιουργικά το χτένισμά σου, με αυτά τα τέσσερα πανέμορφα χτενίσματα με πλεξίδες!

Urban κομψότητα: διπλή Ολλανδική πλεξούδα

%CE%B5%CE%B9%CE%BA%202

Πώς κρατάς τα μαλλιά σου κάτω και μακριά από το πρόσωπό σου, χωρίς να καταφύγεις στο κλασικό χτένισμα μισά πάνω – μισά κάτω; Με αυτή τη διπλή Ολλανδική πλεξίδα! Μπορεί να μοιάζει πολύπλοκη, αλλά η Ολλανδική πλεξίδα είναι παρόμοια με τη Γαλλική, με μόνη διαφορά πως οι τούφες περνάνε κάτω από τα μαλλιά.

Top συμβουλή: πριν ξεκινήσεις την πλεξίδα σου, χρησιμοποίησε ένα spray για styling και λείανση όπως το Fix Anti-Frizz της Tecni.ART. Όχι μόνο συγκρατεί τα τουφάκια, αλλά και όταν λύσεις τις πλεξίδες στο τέλος της ημέρα, θα έχεις τέλειους κυματισμούς παραλίας!

Ακραία διάθεση: Ολλανδική πλεξούδα στη μία πλευρά

%CE%B5%CE%B9%CE%BA%203

Ανέβασε τη θερμοκρασία στην πόλη με αυτό το χτένισμα που δημιουργεί αντιθέσεις, με απίστευτα ίσια μαλλιά στη μία πλευρά και ένα ψεύτικα ξυρισμένο χτένισμα στην άλλη, με μία σφιχτή Ολλανδική πλεξίδα.

Top συμβουλή: Το gel για styling Dual Stylers Sleek & Swing θα χαρίσει στα μαλλιά σου απίστευτη λάμψη, που θα έρθει σε αντίθεση με την πλεξίδα.

Χάρη και κομψότητα: Ο πλεγμένος χαμηλός κότσος

%CE%B5%CE%B9%CE%BA%204

Αυτός ο χαμηλός πλεγμένος κότσος είναι ανεπιτήδευτος, αλλά και απίστευτα κομψός. Δέσε τα μαλλιά σου σε μία χαμηλή αλογοουρά με ένα διαφανές λαστιχάκι και έπειτα δημιούργησε μία πολύ χαλαρή, χοντρή πλεξίδα. Πριν φτάσεις στο τέλος, γύρνα τα μαλλιά από κάτω και βάλε τα μέσα στο λαστιχάκι κάτω από την πλεξίδα.

Top συμβουλή: για ένα όμορφο φυσικό αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε μία ξεχωριστή τούφα μαλλιών για να την τυλίξεις γύρω από το λαστιχάκι και να το κρύψεις.

Χίπικη χαρά: λεπτές bohemian πλεξούδες

%CE%B5%CE%B9%CE%BA%205

Αν οι πλεξίδες δεν είναι ιδιαίτερα στο στυλ σου, ανακάλυψε σταδιακά αυτήν τη τάση με μερικές χαλαρές, bohemian πλεξίδες. Το καλύτερο σε αυτό το χτένισμα είναι πως δεν πειράζει αν οι πλεξίδες σου είναι ατημέλητες, είναι όλα κομμάτι του χίπικου χτενίσματός σου!

Top συμβουλή: για ένα ελαφρώς ατημέλητο αποτέλεσμα, προτείνουμε αφού κάνεις την πλεξίδα, να ψεκάσεις ελάχιστα με το spray Wild Stylers Next Day Hair με μικροπούδρα.

Πηγή: http://magazine.lorealprofessionnel.gr/

Μετάβαση στο περιεχόμενο