ΕΣΠΑ ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

3 ανδρικά χτενίσματα

Αγόρια, αναρωτιέστε τι να κάνετε με τις αφέλειές σας; Βρήκαμε 3 χτενίσματα από την πασαρέλα για να δείξουμε το πόσο πολύπλευρη είναι η τάση με τις αντρικές αφέλειες…

Ίσια προς τα πίσω με υφή

%CE%B1

Κάνε ένα διάλειμμα από τις αφέλειές σου, χρησιμοποιώντας την Sculpte πάστα της L’Oréal Professionnel, για να τραβήξεις τα μαλλιά πίσω προς τη μία πλευρά και μακριά από το μέτωπο. Για περισσότερο ύψος στις ρίζες, χρησιμοποίησε μια χτένα καθώς απλώνεις την πάστα . Τράβηξε τα μαλλιά ψηλά και πάνω και στη συνέχεια, κάνε μία αυστηρή χωρίστρα στη μέση. Δημιούργησε ένα φυσικό αποτέλεσμα με τις άκρες των δαχτύλων σου και είσαι έτοιμος. Και μάντεψε! Μπορείς να αποκτήσεις αυτό το χτένισμα ακόμα και αν δεν έχεις αφέλειες!

Λαμπερές αφέλειες στο πλάι

%CE%B2

Ιδανικές για να έχουν κίνηση, χωρίς όμως να είναι υπερβολικά μακριές για να μπαίνουν στα μάτια σου, αυτές οι λαμπερές, τραβηγμένες στο πλάι αφέλειες δείχνουν υγιείς και χαλαρές. Θα χρειαστείς σχετικά μακριά μαλλιά γι’ αυτό, οπότε μπορεί να είναι μία καλή επιλογή πριν το συνηθισμένο σου τριμάρισμα. Αφού λουστείς με σαμπουάν και μαλακτική που αναδεικνύουν τη λάμψη, όπως το Nutrifier της Serie Expert, στέγνωσε τα μαλλιά σου από πίσω προς τα μπροστά, ενθαρρύνοντας το φυσικό σχήμα των μαλλιών σου να κάτσει χαμηλά και πάνω από το μέτωπο. Τελείωσε με μία δόση δροσερού αέρα για έξτρα λάμψη.

Αφέλειες στο πλάι με υφή

%CE%B3

Φέτος, οι υφές είναι στο επίκεντρο, από τη μόδα μέχρι το μακιγιάζ και φυσικά τα χτενίσματα. Δείξε πως ξέρεις τις τάσεις, χτενίζοντας τα μαλλιά σου και τις αφέλειες με ένα texturizing κερί για ματ αποτέλεσμα, όπως το Mat της L’Oréal Professionnel. Χρησιμοποίησε τις άκρες των δαχτύλων σου και τις φυσικές μπούκλες των μαλλιών (αν μπορείς) για να δημιουργήσεις τμήματα με υφή που πέφτουν απαλά στη μία πλευρά του μετώπου.

Ξεχώρισε από το πλήθος και πειραματίσου με διαφορετικά αντρικά χτενίσματα που μπορεί να δημιουργήσεις με τις αφέλειες. Αν δεν είσαι σίγουρος ή δεν έχεις έμπνευση, απλά ζήτα τη βοήθεια των ειδικών της L’Oréal Professionnel στο κομμωτήριο!

Πηγη: http://magazine.lorealprofessionnel.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο