ΕΣΠΑ ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

Χρειαζόμαστε μια πράσινη αλλαγή…

Με ποιον τρόπο μπορείς να συμβάλεις στην μείωση της μόλυνσης του περιβάλλοντος;

Ένας πολύ σημαντικός τρόπος είναι με το να χρησιμοποιείς προϊόντα που σέβονται το περιβάλλον αλλά και τον εαυτό σου!!

Οι προβλέψεις των αναλυτών είναι ανησυχητικές: έως το 2050 οι ωκεανοί θα περιέχουν περισσότερο πλαστικό από ό,τι ψάρια. Αυτό αποκαλύφθηκε από μια έκθεση με τίτλο «Η Νέα Πλαστική Οικονομία: Επανεξέταση του μέλλοντος των πλαστικών».  Περίπου το 32% των πλαστικών αντικειμένων παγκόσμια δεν ανακυκλώνεται αλλά πετιέται στη φύση. Μια θάλασσα σκουπιδιών, η οποία σύντομα θα πλημμυρίσει τη Γη και θα εξαλείψει τις τροφικές αλυσίδες των ωκεανών ολόκληρου του κόσμου.

Απέναντι στην απειλή των πλαστικών, η OWAY δεν έμεινε θεατής. Είπε «αντίο πλαστικό, αντίο περιττές συσκευασίες» και καλωσόρισε το γυαλί και το αλουμίνιο! Λόγω του ότι σέβεται το περιβάλλον, βοήθησε στη μείωση της μόλυνσης των πλαστικών συσκευασιών. Γι’ αυτό, χρησιμοποιεί μόνο 100% μη τοξικά ανακυκλώσιμα υλικά και απείρως επαναχρησιμοποιούμενες γυάλινες και αλουμινένιες συσκευασίες σε όλα της τα προϊόντα.

Η OWAY είναι η πρώτη επαγγελματική εταιρεία προϊόντων ομορφιάς, που χρησιμοποίησε γυαλί για όλες τις συσκευασίες της! 

Το κεχριμπαρένιο γυαλί είναι 100% αγνό, άκρως ανακυκλώσιμο, δεν απελευθερώνει τοξικές ουσίες και δεν περιέχει τα χημικά που βρίσκονται σε άλλα υλικά συσκευασίας. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να προστατεύσει και να διατηρήσει την ακεραιότητα των βοτανικών εκχυλισμάτων που περιέχονται στα σκευάσματα της, προστατεύοντάς τα από τις ακτίνες UV και από τα βακτήρια.

Ένα άλλο υλικό που επέλεξε να χρησιμοποιήσει είναι το αλουμίνιο, το τέλειο μέταλλο! Εξαιρετικά προστατευτικό, ανθεκτικό στην διάβρωση και είναι εξίσου σημαντικό να γνωρίζεις πως για την ανακύκλωσή του, χρησιμοποιείται ποσότητα ενέργειας ίση με μόλις το 5% αυτής που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του από το μηδέν.

Τι λες λοιπόν, αξίζει να εμπιστευτείς μια εταιρεία που σέβεται τόσο βαθιά το περιβάλλον και μειώνει τις επιπτώσεις της σε αυτό;; https://hairclubharris.com/brands/oway/

Μετάβαση στο περιεχόμενο