ΕΣΠΑ ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

Πώς θα κάνετε ρεβεγιόν με … λαμπερά και υγιή μαλλιά

Blog 7 1

Ένα εντυπωσιακό φόρεμα, ένα φανταστικό ζευγάρι παπούτσια και … έτοιμη για το Χριστουγεννιάτικο ή το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Δεν αρκούν όμως μόνο αυτά, καθώς αυτό που δίνει τη λάμψη και κάνει εκθαμβωτική τη γυναικεία παρουσία είναι τα λαμπερά μαλλιά. Είναι αυτά που προδίδουν ισχυρή προσωπικότητα, προσδίδουν αυτοπεποίθηση και αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για ένα ολοκληρωμένο παρουσιαστικό που σίγουρα δεν περνά ποτέ απαρατήρητο.

Όπως συμβαίνει με καθετί λαμπερό, έτσι και η δημιουργία εκθαμβωτικού look -κάτι που, κακά τα ψέματα, αποτελεί φιλοδοξία κάθε γυναίκας που σέβεται τον εαυτό της- έχει και αυτή τα δικά της μυστικά, τη δική της ιεροτελεστία.

Αρχικά χρειάζεται το συστατικό που να δυναμώνει τις ρίζες των μαλλιών και να βοηθά στην αναδόμηση της τρίχας, το κατάλληλο σαμπουάν και φυσικά το κατάλληλο conditioner. Προϋπόθεση, να βασίζονται και τα τρία σε προϊόντα που η ίδια η φύση μάς χαρίζει απλόχερα και όχι σε χημικής προέλευσης προϊόντα που πολλές φορές είναι άκρως επικίνδυνα για την υγεία των μαλλιών μας.

Η σειρά προϊόντων «Nutritive by Kerastase» που βρίσκουμε μέσω του www.hairclubharris.comκάνει εύκολη την περιποίηση των μαλλιών και μας εξασφαλίζει το ποθητό αποτέλεσμα. Ο λόγος είναι ότι τόσο το Bain Satin Shampoo όσο και το θρεπτικό Conditioner Lait Vital, και η μάσκα βαθιάς θρέψης, 3 προιόντα βασισμένα στο σύμπλοκο irisome. Περιέχουν δηλαδή 

– Λιπίδια για βελτίωση της φυσικής παραγωγής σμήγματος.
– Υδατάνθρακες για να ενισχύει πραγματικά την ενέργεια ώστε να θρέφει την τρίχα από τη ρίζα.
– Πρωτεΐνες για να θρέφει την τρίχα και να την εμποτίζει με απαλότητα.
– Εκχύλισμα Ίριδας για προστασία από την οξείδωση και παράταση του αποτελέσματος θρέψης.

Blog 7 2

Απλά και εύκολα, το σετ με τα τρία προϊόντα είναι κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών, φτάνει, μέσω του hairclubharris.com στο σπίτι σας.

H Nutritive θεραπεία της kerastase, είναι αρκετή για να δυναμώσουν τα μαλλιά από τις ρίζες έως τις άκρες, χωρίς αυτά να βαρύνουν και να λαδώσουν, χάρη στην ελαφριά του σύνθεση. Μαλλιά λαμπερά και υγιή, κι όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να δώσετε μια περιουσία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο