ΕΣΠΑ ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

Οι Hot τάσεις στο χρώμα Φθινόπωρο- Χειμώνας 2016-17

Το φθινόπωρο μας προδιαθέτει για αλλαγές, νέα ξεκινήματα και νέες κατευθύνσεις. Και φυσικά η αλλαγή και το look των μαλλιών κινούνται παράλληλα.
Οι νέες τάσεις κυριαρχούν και η ομάδα του hair club harris είναι  έτοιμη να προσφέρει σε κάθε γυναίκα το look που θα αναδείξει τα μοναδικά της χαρακτηριστικά και τη star που κρύβει μέσα της, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα. 

Photo1

Στο χρώμα για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2016-2017 θα κυριαρχήσει το ξανθό, με όμορφες ντορέ αποχρώσεις να κλέβουν την παράσταση, καθώς και το καστανό σε ψυχρές και ζεστές επιλογές. Σε όλες τις περιπτώσεις η ένταση, η λάμψη και η διάρκεια του χρώματος κυριαρχούν. Παράλληλα, οι τεχνικές χρώματος Hair Strobing και Sombre θα δώσουν προσωποποιημένο αποτέλεσμα σε κάθε γυναίκα, αναδεικνύοντας το look.

Hair strobing

Με έμπνευση από το μακιγιάζ, η τεχνική Hair Strobing έρχεται και στα μαλλιά. Η χρήση πιο φωτεινών χρωμάτων στην περιοχή γύρω από το πρόσωπο προσφέρουν όγκο και λάμψη, αναδεικνύοντας τα πιο ωραία σημεία του. Η Charlotte Free υιοθετεί το Ξανθό Hair Strobing και καλωσορίζει τη νέα σεζόν. 

Photo2

Sombre

Η τεχνική Sombre επανέρχεται πολύ δυναμικά αυτή τη σεζόν. Με μικρή αντίθεση ανάμεσα σε ρίζα, μήκη και άκρες των μαλλιών, δημιουργείται ένα πολύ φυσικό και γήινο αποτέλεσμα. Η AnnaNevala υιοθετεί το Καστανό Sombre και μας παρουσιάζει ένα lookιδανικό για κάθε γυναίκα τη σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2016-2017. 

Photo3
Μετάβαση στο περιεχόμενο