ΕΣΠΑ ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

Ανακαλύψτε τα look της σεζόν

Ατίθασο Καρέ με Φράντζα

1%CE%B1

Το μοντέρνο καρέ είναι μία κλασσική τάση, καθώς με ευκολία προσαρμόζεται. Σε κάθε σεζόν και σύμφωνα με την υφή των μαλλιών, μπορεί να το συναντήσουμε σε διάφορες εκδοχές, κυματιστό, λείο, πλεγμένο σε κουλούρα.

Κυματιστό Μακρύ Καρέ

2a

Έγινε διάσημο από τον hairstylist της LP Ann Co Tran, αυτό το μακρύ καρέ με κυματισμό πραλίας είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, αλλά και για το χειμώνα. Όχι κοντό αλλά ούτε και μακρύ, με και χωρίς αφέλειες, είναι τέλειο για ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα με έμπνευση από τις celebrities του Hollywood.

Glunge Look

2%CE%B1

Το “Glunge” (συνδυάζει τα glamorous και grunge) είναι μία τάση που βλέπουμε συχνά να ανεβαίνει. Ένα look που συνδυάζει gothic & σκοτεινά με σέξι κι ελκυστικά στοιχεία. Ένα look που προσαρμόζεται στο μακιγιάζ και στα μαλλιά, αναδεικνύει τους χαλαρούς κυματισμούς ενώ παραμένει ελκυστικό.

Bowiesh Look

3%CE%B1

Αυτή η τάση οφείλει την ύπαρξή της στη θρυλική μορφή του σταρ της rock’n’roll David Bowie, που ενέπνευσε πολλές γενιές ανά τον κόσμο. Μία καριέρα 50 ετών με πολλά glam & rock στυλ.  Το στυλ που αναδεικνύουμε αυτή τη σεζόν είχε υιοθετηθεί από τον David το 1973, με τα μαλλιά τραβηγμένα προς τα πίσω και στις πλευρές πίσω από τα αφτιά.

Πλεξούδα Αμαζόνας

4%CE%B1

Οι πλεξούδες αποτελούν μία από τις πιο σημαντικές τάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 16/17. Τις έχουμε ήδη συναντήσει σε πολλά blogs & social media pages. Με έμπνευση από το street style, θα τις συναντήσουμε σε διαφορετικές εκδοχές: λείες, με υφή, με λάμψη τόσο σε σημαντικά show για αυτή τη σεζόν όσο σε celebrities.

Χτένισμα με Πλεξούδες

5%CE%B1

Οι πλεξούδες και οι κουλούρες είναι 2 από τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Τις έχουν υιοθετήσει σχεδιαστές, celebrities, hair stylists. Μπορούμε να τις δούμε με πολλές εναλλακτικές: ατίθασες κι ελεύθερες ή και πιο αυστηρές και λείες.

Μοιραίο Look

6%CE%B1

Οι άγγελοι της Victoria Secret επηρεάζουν όσο λίγες στον κόσμο το κοινό της μόδας και της ομορφιάς. Το brand έχει επιλέξει πολύ ελκυστικά μοντέλα, ιδιαίτερα σέξι με εξαιρετικά μαλλιά. Αυτό αποτελεί και την υπογραφή ενός εμβληματικού brand στις πασαρέλες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο