Τηλ: 23210-27217 E-mail: info@hairclubharris.com
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
Filters
Αναζητηση

Σχετικά με εμάς

Ο Χάρης Μιτυληνός γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά μέχρι και σήμερα. Η αγάπη του για την κομμωτική τέχνη φάνηκε από πολύ νωρίς και  σε ηλικία 17 χρονών ξεκίνησε τις σπουδές του σε Ιδιωτική Σχολής Κομμωτικής των Σερρών.

Το κομμωτήριο Hair Club Harris, εγκαινιάστηκε το 2003 και σήμερα βρίσκεται στην οδό Βενιζέλου 40, στις Σέρρες.

Το βιογραφικό του περιλαμβάνει βραβεία και πιστοποιήσεις από διαγωνισμούς κομμωτικής και εκπαίδευση απο κορυφαίους hairstylists από όλο τον κόσμο.

Το 2000 λαμβάνει μέρος σε Πανελλήνιο Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης και κατακτά την 9η θέση ενώ το 2001 κερδίζει την 6η θέση στο Βαλκανικό Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης.

Το 2005, παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα, ολοκληρώνει τη φοίτησή του στη σχολή  «Business School» της L’Oreal Professionel.

Εκπαιδεύεται  σε Διεθνείς Ευρωπαϊκές Σχολές, όπως η Lisap Rome 2004, Fashion World Collection Milan 2005, Liunqeras Spain 2006, Fashion World Firenze 2007, Icono Berlin 2010, Bi Academy Amsterdam 2010, Tony & Guy London Fahion Week 2011 κ.α. και παρακολουθεί αναρίθμητα σεμινάρια από τη L’Oreal και την Kerastase στην Ελλάδα.

Όλη αυτή η έντονη δραστηριότητα τον γέμισε με γνώση και εμπειρία για τα μυστικά της περιποίησης των μαλλιών καλύπτοντας με επιτυχία και τα πιο απαιτητικά γούστα. Έχει συνεργαστεί με την Μαρία Φαραντούρη, Πέγκυ Ζήνα, Γιώργο Τσαλίκη, Κάρμεν Ρούγκερη και άλλους καλλιτέχνες.

Το μυστικό της επιτυχίας του Hair Club Harris οφείλεται στον αυστηρό επαγγελματισμό, την επαγγελματική κατάρτιση, την τεχνογνωσία και την πλούσια εμπειρία του ίδιου και της ομάδας του.

Η ομάδα του Hair Club Harris εργάζεται μεθοδικά και είναι σε θέση να δημιουργήσει νέα χρώματα, κουρέματα, hairstyling και χτενίσματα, που επιβάλλει η μόδα με τεχνικές που διατηρούν την υγεία, την ομορφιά και τη λάμψη των μαλλιών, χαρίζοντας υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα.