Τηλ: 23210-67665 E-mail: info@hairclubharris.com
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
Filters
Αναζητηση

Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου

 

Όροι Χρήσης

Το www.hairclubharris.com είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς της εταιρείας «Χαρης Μυτηλινός». Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρίας, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.hairclubharris.com. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.hairclubharris.com συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

 

Γενικοί όροι

Το www.hairclubharris.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Το www.hairclubharris.com αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

 

Παρεχόμενες πληροφορίες & προϊόντα

Το www.hairclubharris.com δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.hairclubharris.com τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.hairclubharris.com υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τα προϊόντα είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά για το www.hairclubharris.com Επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να μην απεικονίζουν πιστά το τελικό προϊόν.

 

Περιορισμός ευθύνης

Το www.hairclubharris.com ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητάς τους.

Το www.hairclubharris.com ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.hairclubharris.com δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιαστούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης, το www.hairclubharris.com ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

 

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται στο www.hairclubharris.com συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του www.hairclubharris.com και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του www.hairclubharris.com ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το www.hairclubharris.com ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του www.hairclubharris.com ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στις ιστοσελίδες www.hairclubharris.com δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

Υποχρεώσεις χρήστη

Οι χρήστες των ιστοσελίδων www.hairclubharris.com αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

 

Προσωπικά στοιχεία χρήστη

Ο χρήστης δηλώνει ρητά και ανεπιφύλακτα ότι  δίδει τη συγκατάθεσή του να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά του στοιχεία (διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας,τηλέφωνο κ.α)  που αυτός ο ίδιος  γνωστοποιεί στο διαχειριστή του e-shop κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του-πλοήγησης στον παρόντα δικτυακό τόπο (e-shop) και την ενδεχόμενη αγορά προϊόντων,  με σκοπό να ενημερώνεται για σχετικές προωθητικές ενέργειες προϊόντων του e-shop, για διαφημιστικές καμπάνιες,νέα προϊόντα, εκπωτικές τιμές κ.α.

 

Αγορά προϊόντων Kerastase

Οι αγοραστές προϊόντων Kerastase, δεσμεύονται ότι τα προϊόντα Kerastase που προμηθεύονται από το www.hairclubharris.com είναι αποκλειστικά για προσωπική τους χρήση και όχι για εμπορία.

 

Προσωπικά Δεδομένα

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.hairclubharris.com και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, τηλέφωνο, πόλη, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.hairclubharris.com , προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.hairclubharris.com λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.hairclubharris.com.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.hairclubharris.com χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Οι πληροφορίες που ζητάμε από εσάς

  • Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.hairclubharris.com χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το e-mail σας) μόνο όταν γίνετε μέλος ή  προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων ή εάν επιλέξετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας e-mail.
  • Πληροφορίες που αφορούν αγορά προϊόντων: Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου.
  • Δεδομένα παραστατικού: Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, Α.Φ.Μ. και διεύθυνση της έδρας της.

Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να απολαύσετε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία, συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

 

Ασφάλεια Συναλλαγών

Το www.hairclubharris.com αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων σας καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος www.hairclubharris.com επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους.

 

Αναγνώριση πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα www.hairclubharris.com δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password.

 

Εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των προσωπικών σας δεδομένων

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit. Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από την εταιρία Verisign, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.

 

Ελεγχόμενη πρόσβαση (Firewall)

Η πρόσβαση στα συστήματα του www.hairclubharris.com (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

 

Κρυπτογράφηση

Το σύστημα του www.hairclubharris.com αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα του www.hairclubharris.com σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης. Σε όποιο σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κ.τ.λ.) υπάρχει κρυπτογράφηση SSL 128-bit. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Κατά την παραγγελία και εφόσον ο χρήστης / πελάτης έχει συνδεθεί με το username και το προσωπικό του κωδικό στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.hairclubharris.com, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα του www.hairclubharris.com κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128bits. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σας τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 128 bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα.

Το σύστημα του www.hairclubharris.com αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα του www.hairclubharris.com σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.

 

Απόρρητο συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στο www.hairclubharris.com είναι εμπιστευτικές και το www.hairclubharris.com έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

  • Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.
  • Το www.hairclubharris.com δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
  • Στην περίπτωση που το www.hairclubharris.com χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.
  • Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.
  • Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

 

Cookies

Για να μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το www.hairclubharris.com να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας ενώ σε κάθε έξοδό σας από το site διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα  μας.

 

Newsletter

Με την εγγραφή σας στο newsletter μας συμφωνείτε στην παραλαβή του και στις παρακάτω διαδικασίες.

Επίσης, για να εγγραφείτε στο newsletter, θα πρέπει πρώτα να έχετε διαβάσει και να έχετε αποδεχθεί την Πολιτική Απορρήτου μας.

Οι εγγραφές στο newsletter καταγράφονται για να έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε την απόδειξη της διαδικασίας εγγραφής, σύμφωνα με τους θεσπισμένους κανονισμούς.

Στην απόδειξη εγγραφής περιλαμβάνεται η καταγραφή της ώρας της εγγραφής όπως και της διεύθυνσης IP. Οποιαδήποτε αλλαγή στα αποθηκευμένα δεδομένα, επίσης, καταγράφεται από τον πάροχο αποστολής των newsletters.

Τα newsletters στέλνονται με την αρωγή ενός παρόχου υπηρεσίας αποστολής newsletter που βρίσκεται εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης και με τον οποίο συνεργαζόμαστε για να επεξεργαστούμε και να αναλύσουμε τα στατιστικά δεδομένα και τους δείκτες, σύμφωνα με τους θεσπισμένους κανονισμούς.

Τα newsletters χρησιμοποιούν την τεχνολογία των “cookies”, τα οποία ανακτώνται από το διακομιστή (server) του παρόχου που αποστέλλει τα newsletters μόλις αυτά ανοιχτούν.

Τεχνικές πληροφορίες, όπως το πρόγραμμα περιήγησης ή το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε, επίσης καταγράφονται.

Οι πληροφορίες αυτές συλλέγονται με σκοπό την τεχνική βελτίωση του περιεχομένου των newsletters και την κατάτμηση της αγοράς, σύμφωνα με τον τρόπο ανάγνωσης του newsletter και με βάση τον γεωγραφικό προσδιορισμό (ο οποίος μπορεί να προσδιοριστεί μέσω της διεύθυνσης IP) ή της ώρας που έγινε η πρόσβαση σε αυτό.

Στα στατιστικά δεδομένα που συλλέγονται περιλαμβάνεται, επίσης, η πληροφορία για το ποια newsletters ανοίχθηκαν και σε ποιους συνδέσμους ο αναγνώστης έκανε κλικ. 

Η συλλογή και η ανάλυση των δεδομένων αυτών μας βοηθάνε να καταλάβουμε καλύτερα τις συνήθειες και τη συμπεριφορά των αναγνωστών του newsletter, έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο του ή να στείλουμε διαφορετικό περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντα των αναγνωστών.

Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να εξαιρεθείτε ανά πάσα στιγμή από την αποστολή των newsletters γνωστοποιώντας μας απλώς την επιθυμία σας ή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που θα βρείτε στο τέλος οποιουδήποτε newsletter έχετε παραλάβει έως τώρα. 

 

Google Analytics

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα ‘Analytics’ της Google για να αναλύσουμε και να συλλέξουμε πληροφορίες και στατιστικά δεδομένα από τις αγορές σας και από την περιήγησή σας στο e-shop μας, τα οποία μας επιτρέπουν να βελτιώσουμε τον τρόπο λειτουργίας του.

Το GoogleAnalytics συλλέγει πληροφορίες, όπως το πόσο συχνά οι χρήστες επισκέπτονται μία ιστοσελίδα, ποιες σελίδες είδαν ή ποιες άλλες ιστοσελίδες είχαν επισκεφτεί πριν.

Η Google χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα για να αξιολογήσει τη χρήση μίας ιστοσελίδας, για να προετοιμάσει αναφορές σχετικά με τη λειτουργία της και να μοιραστεί τα στατιστικά δεδομένα αυτά με άλλες υπηρεσίες της.

Επίσης, η Google δύναται να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που συλλέγει από τις ιστοσελίδες για να προσαρμόσει και να εξατομικεύσει τις διαφημίσεις στο δίκτυό της.

Η δυνατότητα της Google να χρησιμοποιεί και να μοιράζεται δεδομένα που έχει συλλέξει από την πλατφόρμα Analytιcs υπόκειται στους Όρους Χρήσης και στην Πολιτική Απορρήτου του GoogleAnalytics.

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη συλλογή και ανάλυση αυτών των δεδομένων με τη λήψη του πρόσθετου προγράμματος περιήγησης εξαίρεσης του GoogleAnalytics, το οποίο είναι διαθέσιμο στον παραπάνω σύνδεσμο.

 

GoogleAdWords

Χρησιμοποιούμε τεχνολογία επαναληπτικής διαφήμισης στο e-shop μας.

Αυτού του είδους η τεχνολογία μάς επιτρέπει να απευθύνουμε το διαφημιστικό μας μήνυμα, με εξατομικευμένη διαφήμιση στο δίκτυο συνεργατών της Google, σε εκείνους που προηγουμένως επισκέφτηκαν το e-shop μας. 

Για τον σκοπό αυτό, η Google αποθηκεύει ένα cookie στη μνήμη του υπολογιστή σας.

Με βάση αυτό το cookie καταγράφονται ανώνυμα διάφορες πληροφορίες, όπως το ποια διαφήμιση είδατε από εμάς, σε ποια διαφήμιση κάνατε κλικ, ποια προϊόντα είδατε από το e-shop μας ή αν αγοράσατε κάτι μέσω της διαφήμισης αυτής.

Οι ανώνυμες αυτές πληροφορίες ουδέποτε και με κανένα τρόπο δεν μπορούν να ταυτιστούν με τα προσωπικά σας δεδομένα και η συλλογή και ανάλυση των πληροφοριών αυτών έχουν αποκλειστικό σκοπό την προσαρμογή του διαφημιστικού μηνύματος στα ενδιαφέροντα των χρηστών και των πελατών του e-shop μας.

Σε περίπτωση που θέλετε να εξαιρεθείτε από την τεχνολογία επαναληπτικής διαφήμισης ή να επεξεργαστείτε το είδος διαφήμισης που θέλετε να βλέπετε, μπορείτε εύκολα να το κάνετε μέσω του επίσημου συνδέσμου της Google.

 

Facebook (Pixel)

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία ‘Pixel’, ένα εργαλείο του Facebook το οποίο μας βοηθάει να βελτιστοποιήσουμε τη διαφήμιση που κάνουμε στα κοινωνικά δίκτυα που ανήκουν στο Facebook και για να δημιουργήσουμε στοχευμένες διαφημίσεις επαναληπτικού marketing στους χρήστες του e-shop μας.

Η τεχνολογία αυτή μας επιτρέπει, επίσης, να αναλύουμε τις ενέργειες των χρηστών μας, αφότου εκείνοι έχουν κάνει κλικ στη διαφήμιση και έχουν ανακατευθυνθεί στο e-shop μας. Έτσι, μπορούμε να αξιολογήσουμε την απόδοση της αντίστοιχης διαφήμισης για στατιστικούς λόγους, με στόχο την ανάλυση της αγοράς.

Τα δεδομένα που συλλέγονται και αναλύονται είναι ανώνυμα.

Λαμβάνουμε μόνο ανώνυμες πληροφορίες και με τρόπο τέτοιον που δεν καθίσταται δυνατό να ταυτοποιηθεί ο χρήστης μας.

Αυτό σημαίνει πως δεν έχουμε πρόσβαση στα μεμονωμένα προσωπικά δεδομένα του χρήστη, ούτε μπορούμε να τα δούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

Εντούτοις, το Facebook αποθηκεύει και επεξεργάζεται τα δεδομένα αυτά, έχοντας τη δυνατότητα να συσχετίζει την πληροφορία με το προφίλ του χρήστη (στο Facebook) και να τα χρησιμοποιεί για τις δικές του ενέργειες προώθησης.

Μπορείτε να δείτε εδώ την Πολιτική Απορρήτου του Facebook.

 

Skroutz Analytics

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.